Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ξέσπασε το μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού

Γιατί ξέσπασε το μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορυδαλλός, Φυλακές Κορυδαλλού,

«Νταλαβέρια» και εκβιασμοί μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως ήταν τα αίτια που οδήγησαν στην άγρια συμπλοκή με δύο νεκρούς και 18 τραυματίες, σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών.

Όπως μετέδωσε το Mega η συμπλοκή ξεκίνησε όταν Αλβανοί κακοποιοί διαπίστωσαν ότι δεν είχαν πιστωθεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 10.000 ευρώ από συγγενείς των Πακιστανών κρατουμένων.

Το γεγονός, το οποίο ακόμα ερευνάται, πυροδότησε τη συμπλοκή στον ισόγειο κοινόχρηστο διάδρομο της Γ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο κρατούμενοι από το Πακιστάν.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA αναφέρουν ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι.

Στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται 372 άτομα, μεταξύ των οποίων 99 Αλβανοί, 88 Έλληνες, 49 Πακιστανοί και 18 από το Μπαγκλαντές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν από αυτοσχέδια μαχαίρια μέχρι και ξιφολόγχες.

Στους τραυματίες είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και δύο Αλβανοί, 33 και 32 ετών, οι οποίοι φέρεται να είναι και τα πρόσωπα που κατάφεραν τα θανάσιμα τραύματα στους δύο Πακιστανούς, έναν 30χρονο και έναν 35χρονο.

Μετά τη συμπλοκή, σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ εντόπισαν και κατάσχεσαν 32 αυτοσχέδια μαχαίρια και πάνω από 40 ρόπαλα μέσα από τα κελιά των κρατουμένων.

Σχετικά άρθρα