Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπίζινες “άσπρου θανάτου” 40 δισ. από απόστρατο αστυνομικό στην Πάτρα

Μπίζινες “άσπρου θανάτου” 40 δισ. από απόστρατο αστυνομικό στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ηρωίνη, Ναρκωτικά, Πάτρα,

Ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας που συνελήφθη μετά τον εντοπισμό 370 κιλών ηρωίνης σε νταλίκα στην Πάτρα, ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας , σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση έκαναν ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης και ο προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, η ποσότητα ηρωίνης που εντοπίστηκε είναι μια από τις μεγαλύτερες , που έχει εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με υπολογισμούς των αρμόδιων αξιωματικών επρόκειτο να αποφέρει κέρδη στους εμπόρους ναρκωτικών, τα οποία μπορεί να έφταναν και τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

narkotika patra

Προς το παρόν έχει εξαρθρωθεί το ελληνικό σκέλος της διεθνούς σπείρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές άλλων χωρών και την αμερικανική DEA.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο απόστρατος αξιωματικός, ηλικίας 60 ετών, ο οποίος φέρεται ως οργανωτής της μεταφοράς της ηρωίνης, καθώς και δύο Σλοβένοι οδηγοί νταλίκας, 45 και 33 ετών. Αναζητούνται ένας 54χρονος επιχειρηματίας, συνέταιρος του απόστρατου αξιωματικού και ένας Τούρκος, ο οποίος εισήγαγε στην Ελλάδα τα ναρκωτικά, που αποθηκεύτηκαν σε αποθήκη του απόστρατου στο Περιστέρι.

Ο 60χρονος πρώην αστυνομικός είχε υπηρετήσει σε νευραλγικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής τη δεκαετία του ’90, έφτασε στον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή και αποστρατεύτηκε το 1998, μετά από δικό του αίτημα, με τον βαθμό του ταξίαρχου

Σχετικά άρθρα