Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση η Βίκυ Σταμάτη

Τι κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση  η Βίκυ Σταμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο,

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για συμπληρωματική κατάθεση βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλε το σχετικό αίτημα δια του συνηγόρου της Φ. Ραγκούση, ο οποίος όπως ανέφερε, η πελάτης του προτίθεται να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γύρω από την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά».

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, ο οποίος μίλησε στο zougla.gr, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε σε κάποια γεγονότα χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στα της απόδρασής της.

Έθεσε εις γνώσιν των εισαγγελέων κάποια περιστατικά που την ώθησαν στη φυγή και αφορούν πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν έκανε εκτεταμένες αναφορές. Τα υπόλοιπα θα καταθετούν στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη έδωσε στους εισαγγελείς όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την απόδρασή της και μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

Όμως, παράλληλα, αναφέρθηκε σε πρόσωπα και γεγονότα που αφορούν στην υπόθεση του συζύγους της, Άκη Τσοχατζόπουλου, χωρίς, ωστόσο, να γίνει συγκεκριμένη.

Πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η κυρία Σταμάτη δεν ζητά ανταλλάγματα για την απόφασή της αυτή, αν και είναι δεδομένο ότι σκοπός της είναι η αποφυλάκιση.

Σχετικά άρθρα