Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» είπε η σπουδάστρια και επιτέθηκε με το μαχαίρι

«Σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» είπε η σπουδάστρια και επιτέθηκε με το μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, ΟΑΕΔ, Ρέντη, Φοιτητές,

Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν η 22χρονη σπουδάστρια της τεχνικής Σχολής του ΟΑΕΔ που επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στην αίθουσα σε τρεις συμμαθήτριές της.

Το περιστατικό συνέβη στη Νοσηλευτική Σχολή του ΟΑΕΔ στην οδό Πέτρου Ράλλη, το απόγευμα της Πέμπτης. Λίγη ώρα πριν τελειώσει το μάθημα και ενώ όλοι βρίσκονταν στην αίθουσα, η μαθήτρια έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε κατά των συμμαθητριών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες,που αναφέρει το protothema.gr, η 22χρονη ισχυρίζεται πως προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν θύμα bullying στη Σχολή, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται προς το παρόν εάν κατηγορεί τις συγκεκριμένες μαθήτριες πως της φέρονταν άσχημα.

Πληροφορίες από την Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή της η 22χρονη, αναφέρουν πως στα πράγματά της βρέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα γράμμα. Εκεί η κοπέλα περιγράφει πως είχε γίνει δέκτης άσχημων συμπεριφορών στη Σχολή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «με κοροϊδεύουν, δεν αντέχω άλλο», ενώ τα ευρήματα υποδεικνύουν πως πιθανώς η κοπέλα να είχε σχεδιάσει την επίθεση.

Συμμαθητές της 22χρονης αναφέρουν πως πρόκειται για μια μικροκαμμωμένη κοπέλα, που δεχόταν πειράγματα για την εμφάνισή της γενικά από μαθητές στη σχολή.

Ο συμμαθητής της που την αφόπλισε, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα στην αίθουσα. Όπως λέει ξαφνικά η 22χρονη σηκώθηκε, είπε «τώρα θα γελάσετε για τελευταία φορά» και κρατώντας ένα μαχαίρι επιτέθηκε αρχικά σε μία κοπέλα. Στην συνέχεια εκείνος την χτύπησε με μια καρέκλα και βγήκε από την αίθουσα.

Η 22χρονη κοπέλα, τα αρχικά της οποίας είναι Κ.Μ., την περασμένη χρονιά είχε επιτεθεί και πάλι κατά μιας από τις συμμαθήτριές της και είχε χειροδικήσει εναντίον της. Τότε μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Σχολής, είχε εξεταστεί από ψυχολόγο και ενώ αρχικά η εισήγηση από τους καθηγητές ήταν να φύγει, τελικώς αποφασίστηκε να παραμείνει.

Σύμφωνοι με την απόφαση αυτή ήταν και οι συμμαθητές της, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Από την επίθεση στη Νοσηλευτική Σχολή του ΟΑΕΔ, τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες.

Η Σ.Μ. ελληνικής καταγωγής, που γεννήθηκε το 1995 και φέρει τραύμα στο αριστερό της χέρι, η D.X. αλβανικής καταγωγής, γεννημένη το 1994, που δέχτηκε τραύμα στην αριστερή παλάμη και η B.D., γεννημένη το 1995, επίσης αλβανικής καταγωγής, που φέρει τραύμα στη δεξιά παλάμη. Και οι τρεις κοπέλες, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ που έσπευσε στη Σχολή και παρείχε τις πρώτες βοήθειες, αρνήθηκαν να διακομισθούν σε νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχετικά άρθρα