Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι παρολίγον δολοφόνου [εικόνα]

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι παρολίγον δολοφόνου [εικόνα]
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ναύπλιο, Οπλοστάσιο,

Μανία με τα όπλα κάθε είδους φαίνεται πως είχε ο 34χρονος που τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην κοινότητα Ασίνη της Αργολίδας! Στο σπίτι του, μετά τη σύλληψή του, βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αλλά και μία κουκούλα που κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν αν εμπλέκεται σε ληστείες.

Την ώρα που ο παρ’ ολίγον δολοφόνος οδηγούνταν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, οι άνδρες της Ασφαλείας Ναυπλίου έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm, ένα κυνηγετικό όπλο με τροποποιημένη την κάννη, 69 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο πτυσσόμενα αστυνομικά κλομπ, τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 0,20, 0,17 και 0,12 εκατοστών, μια σιδερογροθιά, έναν πυροκροτητή και έξι κινητά!

Ο 34χρονος δράστης κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» με το οποίο είχε τραυματίσει στην πλάτη και το θώρακα τον 40χρονο, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σχετικά άρθρα