Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο του Ρέστη – Εκβιασμοί ή ξεκαθάρισμα;

Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο του Ρέστη – Εκβιασμοί ή ξεκαθάρισμα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Βίκτωρ Ρέστης, Εμπρησμός, Εμπρησμός Αυτοκινήτου, Νέα Ερυθραία,

Τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό ένα Porsche Cayenne στη Νέα Ερυθραία, το οποίο σε λίγες ώρες είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός. Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 τα ξημερώματα στην οδό Περγάμου στη Ν. Ερυθραία.

Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες του tribune είναι ιδιοκτησίας Βίκτωρα Ρέστη, χωρίς να το χρησιμοποιεί ωστόσο ο ίδιος. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το πολυτελές τζιπ χρησιμοποιείται από τον Ανδρέα Βορύλλα, στενό συνεργάτη του εφοπλιστή.

Το γεγονός ότι πρόκειται για το δεύτερο αυτοκίνητο του Βίκτωρα Ρέστη, το οποίο δέχεται εμπρηστική επίθεση μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ανώτατος αξιωματικός σημειώνει στο tribune ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων τόσο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όσο και ο εκβιασμός, ενώ διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, πιθανότατα στόχος να μην είναι ο ίδιος ο γνωστός εφοπλιστής, αλλά συνεργάτης του ή άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος.

Πάντως, ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η επίθεση στη Νέα Ερυθραία απασχόλησε εκτενώς τα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ σε μία συγκυρία όπως η χθεσινή, με το ζήτημα του μεταναστευτικού το οποίο είχε προκύψει από το βράδυ της Τρίτης, γεγονός που υποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση εμπρησμού.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Βορύλλας

Ο κ. Βορύλλας είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους από τη συνεργασία που είχε κατά καιρούς με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχειρηματικής και όχι μόνο ελίτ. Μεταξύ αυτών είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ωστόσο οι γνωριμίες του που του έχουν ανοίξει δεκάδες πόρτες ώστε να κινείται στον αφρό της αθηναϊκής κοινωνίας, παρά το ότι με πολλούς εξ’ αυτών οι σχέσεις του έχουν ψυχρανθεί, δεν περιορίζονται εκεί, αλλά επεκτείνονται και στο χώρο της πολιτικής, όπου διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Νταβλούρο, τον Κώστα Τζαβάρα και με το δεξί χέρι πρωτοκλασσάτης υπουργού της ΝΔ.

Τέλος, στενές σχέσεις διατηρεί και με υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του ΣΔΟΕ, όσο και της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά άρθρα