Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ: Παιδεραστής ομολόγησε ότι κατέγραφε σε βίντεο βιασμό ανηλίκου

ΣΟΚ: Παιδεραστής ομολόγησε ότι κατέγραφε σε βίντεο βιασμό ανηλίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Πορνογραφία Ανηλίκων,

Σοκ ακόμα και στους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ προκαλεί υπόθεση ενός 24χρονου παιδεραστή που κατέγραφε σε βίντεο το βιασμό ενός ανηλίκου.

Η υπόθεση την οποία διερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιγράφεται ως πρωτοφανής στα αστυνομικά δεδομένα της χώρας μας.

Για πρώτη φορά εντοπίστηκε από το επιστημονικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. υλικό παιδικής πορνογραφίας που παρήχθη στην Ελλάδα και στη συνέχεια διακινήθηκε στα φρικιαστικά sites των παιδόφιλων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, Έλληνας παιδεραστής φέρεται να έχει βιάσει ανήλικο και να έχει καταγράψει με κάμερα τις σκηνές. Ο δράστης συνελήφθη στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και είναι 24 ετών. Το παιδί που προσέγγισε είναι παιδί συγγενικού του προσώπου. Με διάφορες προφάσεις και τρόπους, κατάφερε να απομονώσει το αγοράκι και να προβεί σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις, τις οποίες κατέγραψε με κάμερες. Το συγκεκριμένο υλικό διακινήθηκε στο διαδίκτυο.

Η τιμή θέασης φωτογραφιών και βίντεο του βιασμού, έφθασε σε δυσθεώρητα ύψη στα «άρρωστα» site. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του 24χρονου ύστερα από τον εντοπισμό κυκλώματος παιδοφίλων στο διαδίκτυο με παγκόσμιες προεκτάσεις. Μέσα από διεθνείς αστυνομικές συνεργασίες διωκτικών υπηρεσιών, και επιμέρους διαδικτυακή έρευνα των Ελλήνων αξιωματικών, έγινε αντιληπτή η αηδιαστική εγχώρια πτυχή στην αλυσίδα της αποκρουστικής εγκληματικής δράσης των παιδοφίλων.

Το αγοράκι εντοπίστηκε και μίλησε στους αστυνομικούς, ενώ υπάρχει και η περίπτωση ενός ακόμη αγοριού μόλις 4 χρονών στο οποίο ασέλγησε ο 24χρονος. Όμως για τη δεύτερη περίπτωση δεν έχει ακόμη εντοπιστεί το παιδί που βίωσε τη φρίκη από τον νεαρό σπουδαστή.

Πώς έγινε η σύλληψη

Τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει η «Ημερησία», οδηγήθηκαν στα ίχνη του παιδεραστή καθώς αυτός «κατέβαζε» σκληρό πορνογραφικό υλικό από διάφορες ιστοσελίδες και ζητούσε να πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ταξίδευσε στη Θεσσαλονίκη και πήγε κατευθείαν στη πολυκατοικία, όπου είχε εντοπιστεί το σήμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Έκπληκτος ο ένοικος άκουσε τους αστυνομικούς να του λένε ότι είναι ύποπτος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Τελικά, αποδείχθηκε πως ο ένοικος ήταν αθώος, καθώς ο 24χρονος έμενε στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα και «έκλεβε» ίντερνετ από τον γείτονά του.

Στο συγκεκριμένο υλικό εντοπίστηκε το βίντεο δικής του «παραγωγής», στο οποίο φαίνεται να ασελγεί στο ανήλικο παιδί, ενώ υπό διερεύνηση είναι ένα ακόμη βίντεο που φαίνεται ενήλικος άντρας, δεν αποκλείεται ο ίδιος, να ασελγεί σε βάρος ενός άλλου ανήλικου παιδιού.

Σχετικά άρθρα