Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ληστές έβαλαν στο στόχαστρο λάδια

Ληστές έβαλαν στο στόχαστρο λάδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάδι, Μεσσηνία,

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Καλαμάτας τρεις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και αποθήκες στην περιοχή της Μεσσήνης από όπου εξαφανίστηκαν λάδια

Χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Καλαμάτα δύο Αλβανοί 28 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα οι δύο δράστες μπήκαν σε αποθήκη σε χωριό της Μεσσήνης, αφαίρεσαν 114 κιλά ελαιόλαδο και τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν σε πρακτορείο μεταφορών στην Καλαμάτα, από όπου θα αναχωρούσαν για τη χώρα τους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος της ποσότητας ελαιολάδου, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 1.550 ευρώ.

Στη συνέχεια, εξακριβώθηκε ότι οι δύο Αλβανοί τις προηγούμενες ημέρες είχαν διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές σε σπίτια της περιοχής από όπου αφαίρεσαν χρήματα. Συνολικά, από την εγκληματική δράση τους είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, η αξία του οποίου αγγίζει τις 4.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Σχετικά άρθρα