Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη υπάλληλος πολεοδομίας για δωροληψία

Συνελήφθη υπάλληλος πολεοδομίας για δωροληψία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεύθυνση Δόμησης, Δωροληψία, Μακεδονία, Πολεοδομία, Πολιτικός Μηχανικός, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματισμός,

Συνελήφθησαν για δωροληψία σε υπόθεση αυθαίρετης δόμησης ακινήτου, ένας 60χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Δόμησης Δήμου της Κεντρικής Μακεδονίας και ένας 53χρονος ιδιώτης, πολιτικός μηχανικός.

Είχε προηγηθεί πρόσφατη καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την οποία ο υπάλληλος του Δήμου απαιτούσε, τόσο απευθείας από τον ίδιο, όσο και μέσω του πολιτικού μηχανικού, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, προκειμένου να διαγράψει πρόστιμο, ύψους (13.832) ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόστιμο είχε επιβληθεί μετά από αυτοψία που διενήργησε ο υπάλληλος σε αυθαίρετη κατασκευή, στο κατάστημα του καταγγέλλοντα.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες, προσωπικές επαφές και συνεννοήσεις και χθες (07-01-2015) το βράδυ συνελήφθη αρχικά ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, στην επιχείρηση του καταγγέλλοντα.

Στη συνέχεια, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο υπάλληλο του Δήμου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σχετικά άρθρα