Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτης αγριότητας το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο

Απίστευτης αγριότητας το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο,

Σε μια επίδειξη απίστευτης αγριότητας ένας 55χρονος άνεργος κατακρεούργησε την οικογένεια του κουνιάδου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης, που τελευταία ήταν άνεργος και εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός σε ταξί δεν δίστασε να σκοτώσει με μαχαίρι τρεις συγγενείς του και συγκεκριμένα τον κουνιάδο του Γιώργο Μακρόγλου, ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ, τη σύζυγό του και το 12χρονο αγοράκι τους.

Αιτία του άγριου τριπλού φονικού φέρεται να είναι κληρονομικές διαφορές μεταξύ των δύο συγγενικών οικογενειών, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία, καθώς ο στυγερός δολοφόνος μετά τις δολοφονίες επιχείρησε να αυτοκτονήσει πρώτα με μαχαίρι και στη συνέχεια πηδώντας από το δεύτερο όροφο του σπιτιού των δολοφονημένων συγγενών του.

Ο 55χρονος εισέβαλε στο σπίτι των συγγενών του και αφού διαπληκτίστηκαν, όπως αναφέρουν γείτονες που άκουσαν τον τσακωμό, κατακρεούργησε με μαχαίρι την οικογένεια, παρότι είχε μαζί του και όπλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρώτα σκότωσε τον κουνιάδο του, μετά την γυναίκα του κουνιάδου του και τελευταίο τον 12χρονο ανεψιό του.

Στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η Αστυνομία πρόκειται να του πάρει κατάθεση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια αλλά και οι λεπτομέρειες της στυγερής τριπλής δολοφονίας.

Σχετικά άρθρα