Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Λουξ στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της “Αποστολής” με 50.000 γεύματα αγάπης

Η Λουξ στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της “Αποστολής” με 50.000 γεύματα αγάπης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Κωνσταντίνος Δήμτσας, Λουξ Μαρλαφέκας, Πλάτων Μαρλαφέκας,

Την απόφαση της εταιρίας Λουξ Μαρλαφέκας να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» παρουσίασε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας Πλάτων Μαρλαφέκας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Μαρλαφέκας επεσήμανε στον Μακαριώτατο ότι η εταιρία Λουξ διαπιστώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια λόγω της κρίσης θα στηρίξει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής».

Παράλληλα η Λουξ θα επιχειρήσει να κινητοποιήσει την ελληνική κοινωνία σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης με διαφημιστική καμπάνια στα προϊόντα της με τον τίτλο «Η Λουξ σε αποστολή».

loux2

Ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας χαρακτήρισε σημαντικό τον καθημερινό ανιδιοτελή αγώνα της «Αποστολής» προκειμένου όπως είπε: “Κανένας συνάνθρωπος μας να μην βρεθεί χωρίς φαγητό, στέγη, γιατρό και φάρμακα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι”, πρόσθεσε, “γιατί μέσα από τη συνεργασία με την «Αποστολή» θα διανεμηθούν με τη δική μας συμβολή 50.000 γεύματα αγάπης στηρίζοντας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και ανταποδίδοντας παράλληλα έμπρακτα την εμπιστοσύνη και αγάπη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι καταναλωτές”.

loux

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε την εταιρία Λουξ για την συμβολή της στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο φιλανθρωπικό της έργο καθώς καθημερινά όλο και περισσότεροι εμπερίστατοι συνάνθρωποι μας αναζητούν τη βοήθεια της.

Τέλος ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική τη νέα συμμαχία που δημιουργείται στη «Αποστολή» και η οποία έχει ως αποκλειστικό στόχο την στήριξη των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Σχετικά άρθρα