Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανακαλούνται PEUGEOT 4007

Ανακαλούνται PEUGEOT 4007
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάκληση Αυτοκινήτου, Γενική Γραμματεία Καταναλωτή,

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων PEUGEOT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων PEUGEOT μοντέλο 4007.

Η ανάκληση αφορά 196 οχήματα, παραγωγής από 01/11/2007 έως 19/11/2010, με αριθμούς πλαισίου από VF3VVSFZC8U909999 έως VF3VVSFY9BZ801921 και είναι εξοπλισμένα με πίσω φώτα LED.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, το υλικό του ιμάντα αξεσουάρ κινητήρα, μπορεί να μην είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μακροπρόθεσμα να επιφέρει φθορές σε τεντωτήρες καθώς και μειωμένη αντοχή στον χρόνο. Η σχετική προληπτική ενέργεια συνίσταται στο να αντικατασταθεί ο ιμάντας αξεσουάρ και, αν χρειάζεται, να αντικατασταθούν και οι εν λόγω τεντωτήρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σχετικά άρθρα