Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απολύονται οι 1.080 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μέσα στον Φεβρουάριο

Απολύονται οι 1.080 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μέσα στον Φεβρουάριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, ΛΑΡΚΟ,

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόλυση του συνόλου των 1.080 εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων που συναντήθηκαν με κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τους υπουργούς Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα και Εργασίας Κ. Χατζηδάκη.

Οι συνδικαλιστές ενημερώθηκαν, επίσης, πως μέσα στον Μάρτιο προγραμματίζεται η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές στους δύο διαγωνισμούς που προωθούν το ΤΑΙΠΕΔ και ο ειδικός διαχειριστής.

Στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και της κυβέρνησης,η οποία ήταν σύσσωμη, εκπροσωπούμενη από όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία. Συγκεκριμένα από τη μεριά της κυβέρνησης παραβρέθηκαν οι κ. Σταϊκούρας, κ. Σκρέκας, κ Χατζηδάκης, συνοδευόμενοι από τα επιτελεία των υπουργείων τους.

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές εξέφρασε την πρόθεση της να απολύσει όλους τους εργαζόμενους μέσα στο Φλεβάρη.

Πρόκειται για ικανοποίηση του παγίου αιτήματος των επενδυτών να απαλλαχθούν από τα «βαρίδια» εργαζόμενους.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε πως αίτημα των επενδυτών είναι να αποχωρήσουμε από τους οικισμούς που διαμένουμε και πως παλεύει να τους πείσει να μπορούν να κατοικήσουν όσοι και αν και εφόσον απορροφηθούν με τον επενδυτή.

Σχετικά άρθρα