Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καινοτόμα Αμυντικά Συστήματα της Intracom Defense σε εκθέσεις στην Αγγλία και στη Γερμανία

Καινοτόμα Αμυντικά Συστήματα της Intracom Defense σε εκθέσεις στην Αγγλία και στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Intracom, INTRACOM DEFENSE (IDE), Intracom Holding, Αμυντική Βιομηχανία, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Πρεσβεία Λονδίνο, Πολεμική Βιομηχανία,

H INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας «DSEI 2021», που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 14-17 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Ραπτάκης, συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο Άμυνας, Πλοίαρχο Ιωάννη Παπαβλάχο (ΠΝ), επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της IDE και ενημερώθηκαν για τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας στον τομέα των Τακτικών Επικοινωνιών και των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος, καθώς και για τις προοπτικές στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεδομένου ότι η παροχή και η διαχείριση ισχύος συνιστούν κρίσιμους παράγοντες για την επιτυχία της αποστολής στο πεδίο επιχειρήσεων, η IDE και η Marshall Land Systems παρουσίασαν τη συνεργασία τους στον τομέα των Υβριδικών Συστημάτων Ισχύος, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Prototype Warfare Innovation» του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, η μονάδα ATDU (British Army Armoured Trials & Development Unit) επέδειξε το σύστημα επικοινωνιών WiSPR της IDE εγκατεστημένο στο όχημα Jackal 2Α του Βρετανικού Στρατού.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η IDE συμμετείχε στην έκθεση AFCEA 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βόννη και είχε ως κύριο αντικείμενο τις τακτικές επικοινωνίες, τις τεχνολογίες πληροφορικής και την ψηφιοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην έκθεση AFCEA, η IDE σε συνεργασία με την εταιρεία στρατιωτικών οχημάτων FFG (Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft) έκανε δυναμική επίδειξη της αναβαθμισμένης επιχειρησιακής δυνατότητας Silent Auxiliary Power System (SAPS) στο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού G5, βασισμένη στην αρχιτεκτονική του συστήματός της Hybrid GENAIRCON.

Στο όχημα ήταν εγκατεστημένο επίσης το σύστημα WiSPR για την ενδοεπικοινωνία του πληρώματος.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Σχετικά άρθρα