Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Πλατφόρμα για συμφηφισμούς χρεών μεταξύ επιχειρήσεων από ΕΒΕΑ και Rollsoft

Μίχαλος: Πλατφόρμα για συμφηφισμούς χρεών μεταξύ επιχειρήσεων από ΕΒΕΑ και Rollsoft
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΕΒΕΑ, Ισραήλ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) – Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος με τους εκπροσώπους της ισραηλινής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Rollsoft Ltd, προκειμένου οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου να κάνουν χρήση μιας εξαιρετικά τεχνολογικά εξελιγμένης πλατφόρμας που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, ικανή να διεκπεραιώνει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες των επιχειρήσεων.

Όπως αναλύθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή καταχωρούν την ταυτότητα των οφειλών και των πιστώσεών τους και ο ευφυής αλγόριθμος της πλατφόρμας αναζητά κάθε δυνατή οικονομική συναλλαγή μεταξύ των εταιρειών – μελών του δικτύου και προτείνει μια έκθεση συμψηφισμού. Με την έγκριση του συμψηφισμού τα ποσά που οφείλονται από μία εταιρεία συμψηφίζονται με τα ποσά που οφείλει η συγκεκριμένη εταιρεία σε άλλες εταιρείες του δικτύου Rollsoft.

Αναλυτικότερα, μία φορά το μήνα, ο χρήστης ανεβάζει τη λίστα με τις τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές και πιστώσεις.

Η τεχνητή νοημοσύνη της ROLLSOFT, ένας ευφυής αλγόριθμος, ανακαλύπτει την ιδανική αλυσιδωτή ακολουθία οφειλών και πιστώσεων, που μπορούν να συμψηφιστούν μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων εταιρειών.

Η κάθε εταιρεία λαμβάνει αναλυτικό πίνακα χρεώσεων-πιστώσεων και υποδεικνύεται η συντομότερη διαδρομή συμψηφισμών, προς έγκριση.

Τέλος, μετά την έγκριση από τα ενδιαφερόμενα μέλη ο συμψηφισμός εκτελείται: τα ποσά που οφείλονται σε μια επιχείρηση συμψηφίζονται με τα ποσά που οφείλει αυτή σε άλλες εταιρείες του δικτύου Rollsoft.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράφηκε το Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) – Συμφωνία Συνεργασίας από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον εκπρόσωπο της εν λόγω εταιρείας στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη των μελών του ΕΒΕΑ.

Στην υπογραφή παρευρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, o κ. Lev Zaidenberg, πρόεδρος της Rollsoft Ltd η κα Nelly Leon, Economic Coordination από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα