Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολοκληρωμένες Υβριδικές Λύσεις Ηλεκτρικής Ισχύος από τη Marshall Aerospace and Defence Group και την INTRACOM DEFENSE

Ολοκληρωμένες Υβριδικές Λύσεις Ηλεκτρικής Ισχύος από τη Marshall Aerospace and Defence Group και την INTRACOM DEFENSE
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για INTRACOM DEFENSE (IDE), Αμυντική Βιομηχανία, Πολεμική Βιομηχανία,

Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) και η INTRACOM DEFENSE (IDE) υπέγραψαν συμφωνία με αντικείμενο τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη και υποστήριξη προηγμένων υβριδικών λύσεων ηλεκτρικής ισχύος για διεθνείς αγορές άμυνας και ασφάλειας αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η Marshall Aerospace and Defence Group (MADG) ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων συστημάτων, υποδομών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υποστήριξης για επιχειρήσεις πεδίου και την αντιμετώπιση κρισίμων καταστάσεων, για περισσότερα από 100 χρόνια.

Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της παγκοσμίως, διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες εφαρμοσμένης μηχανικής σε όλο το φάσμα των κυρίων δραστηριοτήτων της, στην παροχή σύνθετων υπηρεσιών υποστήριξης, τη σχεδίαση και ολοκλήρωση συστημάτων και εφαρμογής τεχνολογιών.

Η MADG διαθέτει προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης που ξεπερνά τα 1.800 άτομα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αφοσιωμένο στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα των αεροδιαστημικών και αμυντικών εφαρμογών.

Η MADG είναι μέρος της Marshall of Cambridge (Holdings) Limited, της εταιρείας χαρτοφυλακίου της οικογένειας Marshall.

Ιδρυθείς το 1909, ο Όμιλος είχε κύκλο εργασιών 2,6 δισεκατομμυρίων λιρών το 2019 και απασχολεί περισσότερα από 6.300 άτομα.

Στo πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα αξιοποιήσουν τις συμπληρωματικές τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές δυνατότητές τους, για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών παροχής ισχύος στο επιχειρησιακό πεδίο.

Η συνεργασία αυτή θα συνδυάσει την κορυφαία τεχνογνωσία της MADG σε μεταφερόμενες εγκαταστάσεις για την υποστήριξη των επιχειρήσεων, όπως κινητά στρατόπεδα, νοσοκομεία, εργαστήρια, υποδομή διανομής ηλεκτρικής ισχύος, προκεχωρημένους σταθμούς διοίκησης, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υποστήριξης Πεδίου, με την τεχνολογία των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος (Hybrid Electric Power Systems – HEPS®) της IDE στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας και της «έξυπνης» διαχείρισης και ελέγχου ισχύος.

Αναγνωρίζοντας τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρικής ισχύος ως κρίσιμη παράμετρο στις ολοένα πιο κινητές και δικτυοκεντρικές επιχειρήσεις (network-centric operations), οι MADG και IDE δεσμεύτηκαν σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης ευέλικτων ενεργειακών εφαρμογών, που θα περιλαμβάνουν αυτόνομες μονάδες ηλεκτρικής ισχύος, ολοκληρωμένα συστήματα μικροδικτύου (Microgrids), αλλά και λύσεις προσαρμοσμένες σε εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Μέσω αυτών, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην παροχή οικονομικά αποδοτικών, αποτελεσματικών και ανθεκτικών λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των σύγχρονων και μελλοντικών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Marshall επισκεφθείτε: marshalladg

Σχετικά με την INTRACOM DEFENSE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι θυγατρική της INTRACOM HOLDINGS, ενός ομίλου με ετήσιο κύκλο εργασιών 522 εκατομμυρίων ευρώ, που απασχολεί 2.900 άτομα και δραστηριοποιείται σε 70 χώρες.

Η IDE είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων, με αξιοσημείωτο ιστορικό συμμετοχής σε εγχώρια προγράμματα και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Η IDE αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των Τακτικών Επικοινωνιών, των Συστημάτων C4I, των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος, των Ηλεκτρονικών Πυραύλων, της Επιτήρησης και των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων.

Η Εταιρεία διατηρεί τη διεθνή της αναγνώριση μέσω της μακροχρόνιας συμμετοχής της σε προγράμματα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: intracomdefense

Σχετικά άρθρα