Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Lufthansa ακυρώνει 23.000 πτήσεις λόγω κοροναϊού Covid-19

Η Lufthansa ακυρώνει 23.000 πτήσεις λόγω κοροναϊού Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lufthansa, Αεροπλάνο, Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Στην ακύρωση 23.000 πτήσεων μικρών, μέσων και μεγάλων αποστάσεων προχωρεί ο Όμιλος Lufthansa καθώς μετά την εξάπλωση του κοροναϊού.

Θα ισχύσει περιορισμένο πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα μεταξύ 29 Μαρτίου – 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι ακυρώσεις πτήσεων θα εφαρμοστούν διαδοχικά στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες που πλήττονται από αυτές θα ξεκινήσουν να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις επιλογές επανέκδοσης από σήμερα.

«Σε όλες τις αεροπορικές του Ομίλου πρέπει να ακυρωθούν συνολικά 23.000 πτήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω ακυρώσεις και τις επόμενες εβδομάδες» σημειώνει η εταιρία προσθέτοντας ότι η προσαρμογή του προγράμματος για το διάστημα μετά τις 25 Απριλίου θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Από τη νέα προσαρμογή και ακύρωση πτήσεων επηρεάζονται κυρίως η Ευρώπη, η Ασία και η Μέση Ανατολή.

Η εταιρία, πάντως, διαβεβαιώνει ότι κατά τις ακυρώσεις θα υπάρχει μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι προορισμοί σε όλες τις ηπείρους θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου μέσω των αεροδρομίων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών.

Οι επιβάτες της Lufthansa που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες προτείνεται να ελέγχουν την κατάσταση των αντίστοιχων πτήσεων στο lufthansa.com πριν από την αναχώρηση, ενώ όσοι έχουν διαθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη Lufthansa θα ενημερωθούν απευθείας από την εταιρεία, σε περίπτωση που η πτήση τους ακυρωθεί.

Σχετικά άρθρα