Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αμερικανική Blackstone αγόρασε πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η αμερικανική Blackstone αγόρασε πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ξενοδοχεία,

Σε συμφωνία με την Louis Group για την αγορά πέντε ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα προχώρησε η αμερικανική Blackstone Real Estate Partners Europe.

Οι πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, συνολικής δυναμικότητας 1.464 δωματίων, βρίσκονται σε Ελληνικά νησιά, από τις οποίες δύο βρίσκονται στην Κέρκυρα (Corcyra Beach και Grand Hotel), δύο στη Ζάκυνθο (Zante Beach και Plagos Beach) και μία στην Κρήτη (Creta Princess).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ξενοδοχεία θα συνεχίσει να διαχειρίζεται η Louis Group υπό την διοίκηση της HIP, εταιρείας hospitality, ιδιοκτησίας κεφαλαίων που διαχειρίζεται η Blackstone.

Μέσω της HIP, η Blackstone θα επενδύσει επιπλέον κεφάλαια για την ανακαίνιση και την επανατοποθέτηση στην αγορά των ξενοδοχείων.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται στις συνήθης εγκρίσεις από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

«Η Ελλάδα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός, με απίστευτη ιστορία, θαυμάσιο καιρό και συνεχώς βελτιούμενη συνδεσιμότητα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επενδύουμε στην Ελλάδα, βοηθώντας τη χώρα να διατηρήσει τη θέση της ως ένας κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και να προωθήσει την οικονομική της ανάπτυξη». «Αυτή η συναλλαγή αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στο επενδυτικό περιβάλλον της Ελλάδας και ευελπιστούμε σε περαιτέρω επενδύσεις», δήλωσε ο James Seppala, επικεφαλής of European Real Estate στη Blackstone.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη συναλλαγή με τη Blackstone. Ο μετασχηματισμός αυτών των ξενοδοχείων θα δώσει ώθηση στον Ελληνικό τουρισμό και προσβλέπουμε στη συνεργασία μας και με την Blackstone και με την HIP για να επαυξήσουμε την ποιότητα της συνολικής εμπειρίας για τους πελάτες αυτών των ξενοδοχειακών μονάδων», δήλωσε o Κωστάκης Λοΐζου, πρόεδρος της Louis Group.

Σχετικά άρθρα