Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ παίρνει το 16,5% της Ελληνικά Λαχεία από την Intralot

Ο ΟΠΑΠ παίρνει το 16,5% της Ελληνικά Λαχεία από την Intralot
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Δεσμευτική συμφωνία (MoU) για την μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η Intralot στα Ελληνικά Λαχεία ΑΕ στον ΟΠΑΠ υπέγραψαν οι δύο εταιρείες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η κατά 100% θυγατρική του ΟΠΑΠ, «OPAP Investment Limited», υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία (MοU) με την Intralot για την απόκτηση όλων των μετοχών που κατέχει η τελευταία στην Ελληνικά Λαχεία ΑΕ (ήτοι 511.500 μετοχές που αντιστοιχούν στο 16,5% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου) έναντι τιμήματος 20.000.000 ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το MOU, η Ελληνικά Λαχεία ΑΕ θα υπογράψει με την Intralot ΑΕ τροποποίηση της υφιστάμενης σύμβασης παροχής υπηρεσιών υπό νέους όρους.

Σημειώνεται πως η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται με την υπογραφή της οριστικής Συμφωνίας Μεταβίβασης Μετοχών κατόπιν εκπλήρωσης των ρυθμιστικών απαιτήσεων και των προβλέψεων της σε ισχύ Συμφωνίας Μετόχων.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η συμμετοχή της OPAP Investment Limited στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνικά Λαχεία θα ανέρχεται σε 83,5%.

Σχετικά άρθρα