ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Creta Farms: Συμφωνία για εξαγωγές προϊόντων στη Σερβία

Creta Farms: Συμφωνία για εξαγωγές προϊόντων στη Σερβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Creta Farms, Αλλαντικά, Βιομηχανία, Ελλάδα, Κρήτη, Σερβία,

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη μεγαλύτερη εταιρεία της Σερβίας, την Carnex, υπέγραψε η Creta Farms, στο πλαίσιο του Ελληνοσερβικού Business Forum.

Η συμφωνία αφορά την από κοινού εμπορία καινοτόμων προϊόντων πρωτεΐνης στην αγορά της Σερβίας με την επωνυμία Oliving O’Roll.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα ράφια των σούπερ μάρκετ μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms δήλωσε:

«Η Creta Farms έχει αποδείξει τους τελευταίους μήνες ότι επεκτείνετε με ραγδαίους ρυθμούς στα Βαλκάνια και την Ευρώπη με την υπόσχεση για δυναμική συνέχεια.

»H Σερβία, με την οικονομία της να εισέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης, αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία των Δυτικών Βαλκανίων, με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

»Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως εταιρεία που μπορούμε και επενδύουμε, ενισχύοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα στο εξωτερικό αλλά κυρίως που τόσο μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Carnex εμπιστεύονται την καινοτομία μας και υιοθετούν τη φιλοσοφία μας για ποιοτικά και θρεπτικά προϊόντα τα οποία θα βοηθήσουν τον κόσμο να μάθει να τρέφεται και να ζει καλύτερα».

Σχετικά άρθρα