Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΔΕΠΑ ανοίγει το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στα Ιωάννινα

Η ΔΕΠΑ ανοίγει το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στα Ιωάννινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΠΑ - Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, Ιωάννινα, ΚΤΕΛ, Φυσικό Αέριο,

Η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017, το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου για οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης στα Ιωάννινα.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ, τα δύο μέρη υπέγραψαν στις 24/01/2017 Εμπορική Συμφωνία καθώς και Συμφωνητικό Ανάπτυξης του Έργου. Το έργο αυτό είναι πρωτοποριακό για την Ελλάδα, καθώς:

“Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την οδική μεταφορά φυσικού αερίου στην Ήπειρο, επειδή η περιοχή αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με το Εθνικό Σύστημα Αγωγού φυσικού αερίου.

Το νέο πρατήριο της ΔΕΠΑ θα προσφέρει φτηνό εναλλακτικό καύσιμο στον επαγγελματία, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα στον τομέα των μεταφορών. Παρέχει επίσης σπουδαία περιβαλλοντικά οφέλη στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και απασχόληση στην περιοχή.

Το άνοιγμα του CNG πρατηρίου στα Ιωάννινα θα προσφέρει τεχνογνωσία και θα αξιοποιήσει επιχειρησιακές συνέργειες, έτσι ώστε να επιτευχθεί η προμήθεια με φυσικό αέριο σε βιομηχανικούς και εμπορικούς πελάτες της ευρύτερης περιοχής. Η ΔΕΠΑ με συστηματική προσπάθεια, επιμονή και όραμα συνεχίζει το έργο επέκτασης της χρήσης του φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα”, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα