Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια εταιρεία κάνει ασφαλίσεις ποδηλάτου στην Ελλάδα

Ποια εταιρεία κάνει ασφαλίσεις ποδηλάτου στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εταιρείες, Ποδήλατο,

Τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος Ασφάλισης Ποδηλάτου, το οποίο καλύπτει τις ασφαλιστικές ανάγκες των οπαδών του είδους ανακοίνωσε η Generali.

Όπως αναφέρει η εταιρία το πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου , έχει ετήσια διάρκεια συμβολαίου, απευθύνεται σε ιδιώτες και μέλη συλλόγων ποδηλάτου ηλικίας 5-65 ετών και έχει προτιμολογημένο πακέτο ανάλογα με την αξία και την ηλικία του ποδηλάτου.

Τα στοιχεία, εκείνα, που διαφοροποιούν το “Cycle Way”, προσφέροντας κάλυψη στις ανάγκες των πελατών, είναι τα εξής:

Προσφέρεται φροντίδα ατυχήματος ποδηλάτου σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω:

– τροχαίου ατυχήματος

– βλάβης στην αλυσίδα, στα ελαστικά ή στα φρένα του ποδηλάτου

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επιτόπου αποκατάσταση της βλάβης ο Ασφαλισμένος μεταφέρεται στον τόπο επιλογής του (εντός των ορίων του νομού που έλαβε χώρα το συμβάν) με κόστος που αναλαμβάνει η Εταιρία (μέσα μαζικής μεταφοράς ή ταξί) μέχρι 40 €.

Στην περίπτωση ολικής κλοπής ή καταστροφής του ποδηλάτου δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης με ποδήλατο ίσης αξίας και ποιότητας, σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης στο δίκτυο των ειδικών συνεργασιών της εταιρίας. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης, χωρίς να εκταμιεύσει καθόλου χρήματα θα μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα το ποδήλατο του.

Συνεργασία με επίσημα σημεία επισκευής / πώλησης ποδηλάτων στα οποία, μετά από καλυπτόμενη ζημιά, ο πελάτης μπορεί να επισκευάσει το ποδήλατό του χωρίς την εκταμίευση χρημάτων.

Σχετικά άρθρα