Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένεση 200 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τον ΟΠΑΠ

Ένεση 200 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τον ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Ένεση 200 εκατομμύρια στα έσοδα του προϋπολογισμού του 2017 θα φέρει η νέα ρύθμιση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων που επιτρέπει να υλοποιηθεί η επένδυση του δικτύου των VLTs του ΟΠΑΠ.

Ο νέος κανονισμός που αποφασίστηκε από την ΕΕΕΠ καθιερώνει ένα ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο, που εξασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τα δημόσια έσοδα και ταυτόχρονα επιτρέπει την οικονομική βιωσιμότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας των VLTs για τον ΟΠΑΠ και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ αποσύρει από τη διαιτησία το συντριπτικό μέρος των απαιτήσεων από το Δημόσιο που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δραχμές.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες από επενδυτές έγινε πολύ καλά δεκτή, πράγμα που αποδεικνύει και η άνοδος της μετοχής στο Χρηματιστήριο.

Ο Damian Cope, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο νέος εγκεκριμένος κανονισμός είναι από τους αυστηρότερους διεθνώς η απόφαση της ΕΕΕΠ θα επιτρέψει τη νόμιμη ανάπτυξη των VLTs και η πλήρως ρυθμιζόμενη λειτουργία τους μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο στην αγορά των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα.

Αυτή θα είναι επωφελής για την ευρύτερη οικονομία και θα συμβάλλει στην πάταξη της παράνομης δραστηριότητας, δημιουργώντας σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τη χώρα. Έχοντας παραμείνει απολύτως προσηλωμένος στο έργο των VLTs, ο ΟΠΑΠ εισέρχεται πλέον στη φάση υλοποίησης αυτής της επένδυσης και εργάζεται εντατικά για την πλήρη ανάπτυξη των VLTs, που αποτελεί εταιρική προτεραιότητα για το έτος 2017».

Σχετικά άρθρα