Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο ξενοδοχείο θέλει ο Σαββίδης να αγοράσει στην Αθήνα

Ποιο ξενοδοχείο θέλει ο Σαββίδης να αγοράσει στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ιβάν Σαββίδης, Ξενοδοχεία,

Με «σύμμαχο» το ΙΚΑ, αλλά κυρίως το έργο που έχει παρουσιάσει στο Μακεδονία Παλλάς ο όμιλος Dimera του Ιβάν Σαββίδη, «κατεβαίνει» Αθήνα, όπως εξάλλου έχει προαναγγείλει, έχοντας εντοπίσει τον πρώτο του «στόχο».

Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές του EMEA.gr, η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου Dimera στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας θα είναι το πάλαι ποτέ εμβληματικό ξενοδοχείο Esperia Palace Hotel, στην οδό Σταδίου, που τα τελευταία χρόνια είναι παροπλισμένο.

Το γεγονός ότι το Ταμείο Νομικών αποτελεί βασικό μέτοχο του ξενοδοχείου λειτούργησε καταλυτικά στην ολοκλήρωση του «deal», καθώς ο όμιλος Σαββίδη είχε μια εξαιρετική συνεργασία με το ΙΚΑ, βασικό μέτοχο του Μακεδονία Παλλάς.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα του Esperia, το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σήμερα εκτός λειτουργίας διευκολύνει τα σχέδια του ομίλου Dimera για την ανακαίνιση και την αναμόρφωση του σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη ο όμιλος Σαββίδη πραγματοποιεί την ανακαίνιση του Μακεδονία Παλλάς ενώ το εμβληματικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας λειτουργεί κανονικά.

Σχετικά άρθρα