Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναδεικνύοντας την Ελληνική Γαστρονομία σε αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία

Αναδεικνύοντας την Ελληνική Γαστρονομία σε αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γιώργος Πίττας, Ηλίας Μαμαλάκης, Ιωσήφ Πάρσαλης, Μηνάς Μαυρικάκης, Νίκος Φωτιάδης, Ντένη Καλλιβωκά, Ντίνα Νικολάου, Πλάτων Μαρλαφέκας, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Χρήστος Σοκόλης,

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με αφορμή την υλοποίηση του έργου “Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού“, θα δώσει δυναμικό παρών για δεύτερη χρονιά στις παράλληλες εκδηλώσεις της 9ης ΗΟRECA 2014.

Στο πλαίσιο της νέας εκδήλωσης, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εποικοδομητική ανοικτή συζήτηση σχετικά με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γαστρονομίας για την δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Την εκδήλωση στο Metropolitan Expo θα χαιρετίσουν ο γενικός διευθυντής ΣΕΤΕ, κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης και ο Managing Director της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης.

Ως ομιλητές θα συμμετέχουν οι κ.κ.:

  • Ηλίας Μαμαλάκης, εκδότης-διευθυντής του γαστρονομικού περιοδικού “Olive”, δημοσιογράφος, σύμβουλος γεύσης
  • Πλάτων Μαρλαφέκας, διευθυντής Μάρκετινγκ, Λουξ
  • Μηνάς Μαυρικάκης, διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, Αθηναϊκή Ζυθοποιία
  • Ντίνα Νικολάου, chef Μαγειρικής, συγγραφέας Βιβλίων Μαγειρικής, συνιδιοκτήτρια Evi Evane Restaurant & Traiteurs
  • Γιώργος Πίττας, ξενοδόχος – μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος & επικεφαλής Προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό”
  • Χρήστος Σοκόλης, ιδρυτής του Γραφείου Marketing Food Concepts, μέτοχος της εταιρείας Fresh Ζαχαροπλαστεία
  • Νίκος Φωτιάδης, chef, αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Πιερικής Γαστρονομίας.

Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος γεύσης, κα Ντένη Καλλιβωκά.

Σχετικά άρθρα