Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Singapore Airlines: Με τα μίλια του KrisFlyer ψωνίζετε διαδικτυακά

Singapore Airlines: Με τα μίλια του KrisFlyer ψωνίζετε διαδικτυακά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Singapore Airlines,

Η Singapore Airlines ενισχύει περαιτέρω τα οφέλη του προγράμματος KrisFlyer επιτρέποντας στα μέλη του προγράμματος να μπορούν να χρησιμοποιούν τα μίλια KrisFlyer για αγορές στο KrisShop.com, την ηλεκτρονική πύλη του inflight καταστήματος λιανικής πώλησης της Singapore Airlines.

Από τις 25 Μαΐου, τα μίλια KrisFlyer μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά προϊόντων από το KrisShop είτε για τη συνολική αξία, είτε εν μέρει παράλληλα με μετρητά, με ελάχιστο όριο τα 3.000 μίλια ανά συναλλαγή.

Τα μέλη μπορούν επίσης να κερδίσουν μίλια KrisFlyer πραγματοποιώντας πληρωμές συνδυάζοντας μίλια και μετρητά, για να καλύψουν το ποσό που καταβλήθηκε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους.

Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα, μια σειρά αποκλειστικών προσφορών θα είναι διαθέσιμες για τα μέλη του KrisFlyer που εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε KrisShop.com μέχρι τις 15 Ιουνίου.

«Επιθυμούμε να ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την αφοσίωσή τους, και είμαστε στην ευχάριστη θέση προσφέρουμε περαιτέρω οφέλη για τα μέλη του προγράμματος KrisFlyer με ακόμα περισσότερες επιλογές για τα μίλια που πρόκειται να εξαγοραστούν, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα», δήλωσε η Lee Wen Fen, Senior Vice President Marketing Planning της Singapore Airlines.

Σχετικά με το KrisFlyer

Το KrisFlyer αποτελεί το πρόγραμμα τακτικών επιβατών του Ομίλου Singapore Airlines. Τα μέλη του KrisFlyer μπορούν να κερδίζουν μίλια όταν ταξιδεύουν με Singapore Airlines, SilkAir, Scoot, Tigerair καθώς και άλλες 30 συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες.

Το KrisFlyer συνεργάζεται επίσης με περισσότερους από 170 συνεργάτες παγκοσμίως, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα από τράπεζες μέχρι ξενοδοχεία, ταξιδιωτικές υπηρεσίες και λιανικό εμπόριο, έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν να κερδίζουν μίλια για ανταμοιβές, ακόμη και όταν δεν πετούν.

Τα μέλη του KrisFlyer μπορούν να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε πτήσεις με περισσότερες από 30 κορυφαίες παγκοσμίως αεροπορικές εταιρείες για περισσότερους από 890 προορισμούς σε 160 χώρες.

Τα μίλια του KrisFlyer μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν για αναβαθμίσεις σε πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir.

Επιπλέον, τα μέλη του KrisFlyer έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν μίλια και μετρητά, όταν πληρώνουν για τα εισιτήριά τους, καθώς και να χρησιμοποιούν μίλια για να εξασφαλίζουν θέσεις της προτίμησής τους και με περισσότερο χώρο στην Οικονομική Θέση, σε πτήσεις της Singapore Airlines, όταν κάνουν κρατήσεις μέσω του singaporeair.com.

Τα μέλη μπορούν επίσης να επιλέξουν να μετατρέψουν τα μίλια τους σε συνεργαζόμενα σημεία με επιλεγμένα προγράμματα loyalty για περισσότερες ανταμοιβές στο έδαφος.

Σχετικά με το KrisShop

Το KrisShop αποτελεί το inflight κατάστημα λιανικής της Singapore Airlines.

Προσφέρει μια μεγάλη επιλογή με περισσότερα από 250 προϊόντα, από αφορολόγητα ποτά, είδη περιποίησης, είδη πρώτης ανάγκης για ταξίδια και μοναδικά αναμνηστικά σε αποκλειστική διάθεση.

To KrisShop διατίθεται σε όλες τις πτήσεις της Singapore Airlines, εκτός από συγκεκριμένες πτήσεις μικρών αποστάσεων και τοπικής εμβέλειας όπου η εξυπηρέτηση των πωλήσεων κατά την πτήση δεν είναι διαθέσιμη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν online αγορές στο KrisShop.com αποκτώντας πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο φάσμα προϊόντων και προσφορών.

Οι αγορές τους μπορούν να παραδίδονται με την επόμενη πτήση της Singapore Airlines τους, ή μέσω της διεθνούς υπηρεσίας παράδοσης κατ’ οίκον.

Σχετικά με τη Singapore Airlines

Η Singapore Airlines έχει δεσμευτεί στο να διατηρεί ένα σύγχρονο στόλο αεροσκαφών με προϊόντα καμπίνας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει το διεθνώς αναγνωρίσιμο και κομψό Κορίτσι της Singapore Airlines.

Με κύριο hub τη Σιγκαπούρη, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δρομολόγια προς 60 προορισμούς σε 33 χώρες.

Η Singapore Airlines, με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη στο στόλο της, έγραψε ιστορία όταν τον Οκτώβριο του 2007 αποτέλεσε την πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που πραγματοποίησε πτήσεις με το μεγαλύτερο εμπορικό αεροπλάνο στον κόσμο, το Airbus A380.

Τον Ιούλιο του 2013, η Singapore Airlines εισήγαγε την επόμενη γενιά προϊόντων καμπίνας και στις τρεις κατηγορίες θέσης, καθώς και το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο.

Τον Αύγουστο του 2015, η Singapore Airlines παρουσίασε τη νέα κατηγορία θέσης, την Premium Economy Class, ενώ πρόσφατα παρέλαβε το πρώτο της Airbus A350-900, σύμφωνα με τη δέσμευσή της για διαρκή εκσυγχρονισμό και επέκταση του στόλου της.

Πρόσφατα άρθρα