Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Χάος με τον παράνομο τζόγο – Χάνονται τεράστια έσοδα για το κράτος

ΟΠΑΠ: Χάος με τον παράνομο τζόγο – Χάνονται τεράστια έσοδα για το κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καμίλ Ζίγκλερ, ΟΠΑΠ, Τζόγος,

Την πάγια θέση του ΟΠΑΠ ότι ο ισχύων κανονισμός για τα VLTs πρέπει να αλλάξει, καθώς το ελληνικό δημόσιο χάνει εκατομμύρια έσοδα από την παράνομη αγορά, επανέλαβε από το βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε. ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Καμίλ Ζίγκλερ.

Κατά την ομιλία του έκανε λόγο για χάος με τον παράνομο τζόγο, καθώς χάνονται τεράστια έσοδα για το κράτος και για τις στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες λειτουργούν κάτω από ένα απόλυτα γκρίζο καθεστώς, σε βάρος των αποκλειστικών δικαιωμάτων που έχει ο ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο.

Ο επικεφαλής της εταιρείας σημείωσε πως οι περιορισμοί και η αβεβαιότητα παραμένουν, ιδιαίτερα σε ρυθμιστικό και φορολογικό επίπεδο. «Ωστόσο, εμείς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να λειτουργούμε σε ένα ορθολογικό και ισορροπημένο περιβάλλον με σκοπό να προστατεύουμε τα δικαιώματα της εταιρείας και του δικτύου των πρακτόρων μας», δήλωσε ο κ. Ζίγκλερ.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση Ζίγκλερ απέδωσαν οι μέτοχοι της εταιρείας που μίλησαν στη Γενική Συνέλευση. Μνημόνευσαν το «συμμάζεμα» που έχει συντελεστεί στον οργανισμό τα τελευταία δύο χρόνια και χαρακτήρισαν την εταιρεία παράδειγμα για όλους. Παράλληλα χαιρέτησαν την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας τόσο στον τομέα της υγείας με την ανακαίνιση των νοσοκομείων παίδων όσο και στον αθλητισμό με την δημιουργία των 125 αθλητικών ακαδημιών.

Επίσης, θετικά ήταν τα σχόλια των μετόχων ως προς την επιλογή του κ. Ζίγκλερ να εκφωνήσει ολόκληρη την ομιλία του στα ελληνικά.

Σχετικά άρθρα