Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Energean: Σε νέα βάση η στρατηγική επενδύσεων στη Δυτική Ελλάδα

Energean: Σε νέα βάση η στρατηγική επενδύσεων στη Δυτική Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Energean Oil & Gas, Αιτωλοακαρνανία, Ενέργεια, Υδρογονάνθρακες,

Στην ανακήρυξη της Energean Oil & Gas ως προτιμητέου επενδυτή για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έπειτα από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία.

Η Energean Oil & Gas, η μοναδική ελληνική εταιρεία με εμπειρία στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, επισημαίνει ότι, από γεωλογικής και επιχειρηματικής πλευράς, η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί ένα αυτονόητο σύνολο τόσο με την περιοχή των Ιωαννίνων, στην οποία η ερευνητική δραστηριότητα βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και με την περιοχή της Άρτας/Πρέβεζας, για την οποία η εταιρεία υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού του ελληνικού Δημοσίου.

Η Energean θα συνεκτιμήσει τα νέα δεδομένα ενόψει της διαδικασίας διαπραγμάτευσης της σύμβασης για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Ως προς δε την περιοχή της Άρτας/Πρέβεζας, η Energean Oil & Gas αναμένει το σκεπτικό της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της.

Σχετικά άρθρα