Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς έβαλε ντετέκτιβ για να “πιάσει” τη Φουρέιρα

Ο Σαμαράς έβαλε ντετέκτιβ για να “πιάσει” τη Φουρέιρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ελένη Φουρέιρα έχει χωρίσει από τον Γιώργο Σαμαρά και όπως λέγεται δεξιά και αριστερά (ακόμα και στα κανάλια) ζει τον έρωτα της με τον 26χρονο εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας από την εκπομπή του, είπε στα… ίσια ότι η Φουρέιρα τα είχε παράλληλα με Σαμαρά και Λυκούδη!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real την Κυριακή περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, αφού αναφέρει ότι ο απατημένος Γιώργος Σαμαράς έβαλε μέχρι και ντεντέκτιβ για να μάθει τι παιζόταν.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ένα τρίτο πρόσωπο έφερε το οριστικό τέλος στη σχέση του ζευγαριού που λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο είχε ένα πολύ έντονο τηλεφώνημα που έφερε και την οριστική κρίση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Σαμαράς είχε διαπιστώσει εδώ και έναν μήνα τη «παγωμάρα» της Ελένης και γι’ αυτό έβαλε ντεντέκτιβ ώστε να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε στην αγαπημένη του. Όταν πλέον αυτό… διαπιστώθηκε, ήρθε και το αντίο ανάμεσά τους που σίγουρα δεν ήταν και τόσο ανώδυνο…

Σχετικά άρθρα