Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντύνεται ξανά νυφούλα η Ελένη Μενεγάκη

Ντύνεται ξανά νυφούλα η Ελένη Μενεγάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος,

Ο νέος χρόνος θα βρει την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της ακόμα πιο μεγάλη, μιας και σε περίπου 3 μήνες θα έρθει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Ωστόσο, φήμες λένε ότι ο νέος χρόνος θα βρει την Ελένη Μενεγάκη και με βέρα στο δεξί – αν δεν έχει ήδη γίνει.

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ», η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στο Λονδίνο, προκειμένου να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι αποκάλυψε ότι θα πάει στο Λονδίνο για… αποπροσανατολισμό και τελικά θα ταξιδέψει στο Παρίσι.

Ήταν, άλλωστε, στον αέρα της εκπομπή της, όταν η ωραία Ελένη ρωτούσε την Βίκυ Καγιά επίμονα για τον γάμο της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά στο Παρίσι.

Υπονοούμενα άφησε και όταν μιλώντας με την Σίσσυ Φειδά ανέφερε ότι σε κάθε της εγκυμοσύνη πραγματοποιεί μια Χριστουγεννιάτικη απόδραση εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει τις φετινές γιορτές, όταν πατήσει ξανά το πόδι της στην Ελλάδα θα έχει να «αντιμετωπίσει» εκ νέου τον Γιάννη Λάτσιο και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μεταξύ τους, κάτι που, όμως, όπως φαίνεται δεν την αγχώνει αφού η παρουσιάστρια ετοιμάζει πρόταση – έκπληξη που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην μεταξύ τους διαμάχη.

Σχετικά άρθρα