Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νοσοκόμα καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Μπιλ Κόσμπι (τρίτο περιστατικό)

Νοσοκόμα καταγγέλλει ότι τη βίασε ο Μπιλ Κόσμπι (τρίτο περιστατικό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τις Μπάρμπαρα Μπόουμαν και Τζανίς Ντίκινσον, που κατήγγειλαν ότι στα νιάτα τους βιάστηκαν από τον Μπιλ Κόσμπι και τρίτη καταγγελία είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.

Η Τερέζ Σερινέζ, 57 ετών σήμερα, νοσοκόμα την Φλόριντα, αποκάλυψε ότι πριν τριάντα οχτώ χρόνια δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον Μπιλ Κόσμπι.

Σε συνέντευξη της στην Huffington Post, η Σερινέζ μίλησε για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Κόσμπι και περιγράφει πώς την παρέσυρε.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Hilton στο Λας Βέγγας, το 1976, όταν η Τερέζ ήταν μόλις 19 ετών. Σε ένα κατάστημα με κοσμήματα που βρισκόταν μέσα στο ξενοδοχεί η Τερέζ ένιωσε κάποιον να περνάει το χέρι του γύρω από το λαιμό της και της είπε: «Με παντρεύσαι;». Γυρνώντας είδε τον Μπιλ Κόσμπι:

«Ήξερα ποιος ήταν. Ήταν ένας σταρ. Θυμάμαι που μου πρότεινε να πάω να τον δω στο σόου του. Έτσι και πήγα και κάθισα στην πρώτη σειρά! Με συνόδευσαν στην μπροστινή σειρά».

terez

Μετά το τέλος του σόου, οι άνθρωποι του Κόσμπι την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και την άφησαν να περιμένει σε έναν καναπέ, μέχρι ο σταρ Κόσμπι να χαιρετήσει όλο τον κόσμο.

«Ξαφινικά ήρθε προς το μέρος μου κρατώντας δύο μεγάλα άσπρα χάπια και ένα ποτήρι νερό και μου είπε “Έλα, πάρε!”.

Επειδή πήγα σε καθολικό σχολείο, έμαθα να έιμαι υπάκουη… Και έτσι πήρα τα χάπια!» δήλωσε η Τερέζ.

Στην συνέχεια περιγράφει τι συνέβη. Είχε συνείδηση ότι ο Κόσμπι ασελγούσε πάνω της αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στον μοναδικό άνθρωπο που αποκάλυψε τι συνέβη, ήταν η μητέρα της, η οποία την παρότρυνε να του τηλεφωνήσει: «Μου είπε: “ίσως σε νοιάζεται!”. Η μητέρα μου με ενθάρρυνε να του τηλεφωνήσω» είπε η Τερέζ.

Ωστόσο, η 19χρονη Τερέζ μετά τον βιασμό που καταγγέλλει, συνέχισε να βρίσκεται με τον Μπιλ Κόσμπι, ενώ σε άλλη συνάντηση τους όταν του εξέφρασε την ανησυχία της για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, εκείνος την έδιωξε. Το 1985, ο Κόσμπι ήρθε και τη βρήκε στο σπίτι της στο Michigan.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω τι είδους σχέση είχαμε αλλά δεν ήταν φυσιολογική» είπε και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι μου έδινε ναρκωτικά αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν συναίνεσα ποτέ για να έχω σεξ μαζί του». Ωστόσο, συναινούσε να κάνει χρήση χαπιών και επίσης να τον συναντά με παρότρυνση της μητέρας της. Σε αυτή την καταγγελία κάτι δεν μας κάθεται καλά…

Σχετικά άρθρα