Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη Τουρκάλα ποπ σταρ – Νόμιζαν ότι κρυβόταν στη Μύκονο

Συνελήφθη Τουρκάλα ποπ σταρ – Νόμιζαν ότι κρυβόταν στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η δημοφιλής Τουρκάλα ποπ σταρ, Ντενίζ Σεκί (Deniz Seki), συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο, μετά από έξι μήνες που καταζητούνταν για να εκτίσει ποινή για εμπόριο ναρκωτικών.

“Η Ντενίζ Σεκί θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης την Κυριακή. Θα κρατηθεί στις Γυναικείες Φυλακές του Μπακίρκιοϊ (Μακροχωρίου), αφού της απαγγελθεί η καταδίκη της από το δικαστήριο. Θα παραμείνει φυλακισμένη για 2,5 χρόνια”, δήλωσε ο δικηγόρος της στους δημοσιογράφους.

Μέχρι και τη σύλληψή της υπήρχαν φήμες ότι είχε βρει καταφύγιο στη Μύκονο. Επίσης, κάποιοι την είχαν δει στη συνοικία Τούζλα της Πόλης, όπως και στο Μποντρούμ (Αλικαρνασσό). Τελικά εντοπίστηκε στο σπίτι που κρυβόταν, στη συνοικία Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο μάλιστα αν και καταζητούμενη διοργάνωνε μέχρι και πάρτι.

Η Ντενίζ Σεκί είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση επειδή πούλαγε ναρκωτικά στους φίλους της. Αφού έμεινε στη φυλακή για 7,5 μήνες, αφέθηκε ελεύθερη αναμένοντας την απόφαση του Εφετείου. Ωστόσο, το δικαστήριο επικύρωσε την προηγούμενη απόφαση τον Μάιο, μερικές ημέρες πριν η Σεκί εξαφανιστεί.

Τον Ιούνιο είχε δηλώσει σε τουρκικά Μέσα ότι προτιμούσε να ζήσει κυνηγημένη παρά να μπει ξανά στη φυλακή.

deniz-seki-2

Σχετικά άρθρα