Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημήτρης Κόκοτας: Τι είπαν η σύζυγος και η αδελφή του για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Τι είπαν η σύζυγος και η αδελφή του για την κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς νοσηλεύεται εδώ και δυο εβδομάδες ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Το νοσοκομείο Γεννηματάς σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Η αδελφή του, Δημήτρη Κόκοτα, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04), μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega ανέφερε πως οι γιατροί είναι εφησυχαστικοί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

«Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω»

Η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή δήλωσε ακόμα σοκαρισμένη από την περιπέτεια υγείας του συζύγου της τονίζοντας πως ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνετε σε στιγμές που δεν δικαιολογείται. Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο. Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά» ανέφερε η κ. Πετράκη.

Σχετικά άρθρα