Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή που τραγουδούσε στο Ανόβερο (βίντεο)

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή που τραγουδούσε στο Ανόβερο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανόβερο, Βίντεο, Γερμανία, Συναυλία,

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της, στο Ανόβερο.

Η 71χρονη τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου, στην περίφημη Kuppelsaal του Αννόβερου, το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να βοηθήσει ενώ το κοινό, το οποίο δευτερόλεπτα πριν τραγουδούσε μαζί της και χειροκροτούσε, ξαφνικά πάγωσε.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, η Λέανδρος στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της», επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε το σόου της.

Δείτε βίντεο:

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της, κλείνοντας μια μεγάλη καριέρα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας πάω σε ένα μουσικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γιορτάσουμε τη ζωή και τη μουσική μαζί», είχε πει ανακοινώνοντας την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της – I love life».

Η τελευταία περιοδεία της Βίκυ Λέανδρος ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2023 και θα πραγματοποιήσει κι άλλες συναυλίες το 2024.

Αναμένεται να κάνει την τελευταία της εμφάνιση στις 31 Οκτωβρίου στο Βερολίνο.

Σχετικά άρθρα