Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασίλισσα Καμίλα: Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε «εξαιρετική κατάσταση»

Βασίλισσα Καμίλα: Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε «εξαιρετική κατάσταση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε «εξαιρετική κατάσταση», δήλωσε η βασίλισσα Καμίλα, ευρισκόμενη σε φιλανθρωπική εκδήλωση, λίγες μόλις ημέρες από τη γνωστοποίηση του καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο βασιλιάς της Αγγλίας.

Η βασίλισσα είπε ότι ο Κάρολος τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες» στην πρώτη της δημόσια δέσμευση μετά τα νέα που ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος υποβλήθηκε στην πρώτη του θεραπεία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ήταν «πολύ συγκινημένος» από όλα τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει από το κοινό.

«Λοιπόν, τα πάει εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών, είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από παντού – αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».

Ο βασιλιάς, 75 ετών, περνάει τον χρόνο του στο Σάντριγχαμ μετά τη διάγνωσή του, η οποία ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σπάζοντας έτσι το πρωτόκολλο καθώς ποτέ δεν δημοσιοποιούνταν τα προβλήματα υγείας του Στέμματος.

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο βασιλιάς έχει αναβάλει όλα τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά συνεχίζει τις εργασίες του.

Ο γιος του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, μπορεί να αναλάβει να εκπροσωπήσει τον πατέρα του σε κάποια εκδήλωση, αλλά προς το παρόν δεν έχουν προγραμματιστεί υποχρεώσεις.

Με πληροφορίες από Guardian

Σχετικά άρθρα