Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 83χρονος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα σε επίδειξη μόδας

Ο 83χρονος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα σε επίδειξη μόδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα κοινή εμφάνιση με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα, έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε επίδειξη μόδας για την 33η Athens Fashion Week και δεν απέφυγε το «βλέμμα» των φωτογράφων που βρίσκονταν εκεί.

Καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, ο 83χρονος νομικός και η Τζόρτζια Σιακαβάρα απαθανατίστηκαν να παρακολουθούν το fashion show, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» επέλεξε αυτή τη φορά μια ξανθιά περούκα και ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες.

Ο σύντροφός της, τη συνόδευσε με ένα σκουρόχρωμο κοστούμι.

Τι λέει ο γιος

Για τη σχέση του 83χρονου Κωνσταντίνου Πλεύρη με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα, οι οποίοι μάλιστα, φέρεται να σχεδιάσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε ο Θάνος Πλεύρης.

«Προφανώς είναι δικαίωμα του πατέρα μου να κάνει τη ζωή, την οποία θέλει.

»Από την άλλη και εγώ και η αδερφή μου, η οικογένεια μου καταλαβαίνετε θέλω να έχω μια τέτοια διαχείριση, ώστε να λέω την άποψή μου στον ίδιο, να σέβομαι τις αποφάσεις του αλλά παράλληλα να θεωρώ ότι και στις δικές μου νοοτροπίες και αντιλήψεις ίσως να ολοκλήρωνα διαφορετικά την οικογενειακή μου ζωή» είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε πως έχει γνωρίσει και γευματίσει με τη σύντροφο του πατέρα του, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει μιλώντας στο MEGA ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μου αλλά παίρνουμε αποστάσεις εγώ με την αδελφή μου»

«Η επιλογή του είναι σεβαστή, δεν μου αρέσει τόσο πολύ η δημοσιότητα του θέματος» επανέλαβε.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο του σχόλιο για τον φημολογούμενο γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Θάνος Πλεύρης είχε πει:

«Δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο για μένα να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο»

Τι είπε για τον θάνατο της μητέρας του

Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του πριν τρία χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

«Τη χτύπησε ένα αμάξι και ήταν στο νοσοκομείο. Πριν διασωληνωθεί οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “ήταν καλός άνθρωπος όπως τον είδα αυτός που με χτύπησε και δεν θέλω να τον κυνηγήσεις”» είπε ο κ. Πλεύρης για τη μητέρα του, συγκινημένος.

Παντρεύεται ξανά στα 83 του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης;

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκαναν την πρώτη κοινή τους έξοδο στην Κηφισιά στις 25 Οκτωβρίου, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι.

«Με την κυρία Σιακαβάρα -γιατί διάβασα τα δημοσιεύματα- έχω έναν συναισθηματικό δεσμό γιατί είναι ωραιοτάτη, πολύ μορφωμένη και πολύ έξυπνη», είχε πει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να ντύνεται ξανά γαμπρός στα 83 του για να παντρευτεί την 49χρονη σύντροφο του, που γνώρισε μέσω κοινών φίλων.

«Εάν εγώ παντρευόμουν, παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Το 2020 δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι από… βαρεμάρα.

Δεν έμεινε πολύ μέσα στο παιχνίδι και ασχολήθηκε με το TikTok μετά από παρότρυνση των φίλων της.

Εκτός από τα social media πάντως, έχει ασχοληθεί με το τραγούδι, το μόντελινγκ, την υποκριτική και τη μόδα.

Σχετικά άρθρα