Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παύλος Γλύξμπουργκ: Έτοιμος να επιλέξει σπίτι στην Αθήνα – Δεν τον νοιάζει το κόστος

Παύλος Γλύξμπουργκ: Έτοιμος να επιλέξει σπίτι στην Αθήνα – Δεν τον νοιάζει το κόστος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Παύλος Γλίξμπουργκ,

Έτοιμος να αποφαίσει για την αγορά σπιτιού στην Αθήνα είναι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ, ο οποίος έχει συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια του, που μελετά με προσοχή.

Στις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται στην οδό Θρασύλου δίπλα στην Ακρόπολη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως και ένα άλλο αλλά και στην καρδιά της Αθήνας, στην Ηρώδου Αττικού, κοντά στο σπίτι που αγόρασε ο αδερφός του Φίλιππος.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τα κριτήρια επιλογής του Παύλου Γλύξμπουργκ και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ να μην είναι η τιμή, αλλά η ασφάλεια, οι γείτονες και η αισθητική.

Οι τιμές των ακινήτων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται στα ύψη.

Στην οδό Θρασύλου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοστίζει 15.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι τιμές στην Ηρώδου Αττικού ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παύλου αναφέρουν πως ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς και έχει γνώση για όλες τις προτάσεις μεσιτικών γραφείων.

Το deal που έκλεισε ο αδερφός του Φίλιππος για το ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού έφτασε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, Τόμας Φλορ.

Σχετικά άρθρα