Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Κλέλια Ρένεση, Τηλεόραση,

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός.

»Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμούρας”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος.

»Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

»Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες.

»Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο.

»Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε και όπως το καταφέρνω).

»Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη».

Σχετικά άρθρα