Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει (ξανά) πατέρας στα 83 του με την 29χρονη Αλφαλάχ

Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει (ξανά) πατέρας στα 83 του με την 29χρονη Αλφαλάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τέταρτο παιδί του περιμένει ο βραβευμένος με Όσκαρ 83χρονος Αλ Πατσίνο με την 29χρονη σύντροφό του, αμερικανοκουβεϊτιανή Νουρ Αλφαλάχ (Noor Alfallah), που είναι 8 μηνών έγκυος, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο ΤΜΖ. Η Νουρ Αλφαλάχ όταν ήταν 22 τα είχε με τον 72χρονο (τότε) Μικ Τζάγκερ. Προφανώς κάτι δεν λειτουργεί «νορμάλ» στον εγκέφαλό της ή μπορεί απλά να πρόκειται για «γεροντοφιλία», δηλαδή τη σεξουαλική έλξη για πολύ ηλικιωμένους.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Απρίλιο του 2022, όταν φωτογραφήθηκε σε δείπνο μαζί με φίλους μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Julian Schnabel, με πηγές να σημειώνουν στην Page Six ότι είναι μαζί από την εποχή της πανδημίας.

Ο Πατσίνο είναι μπαμπάς τριών παιδιών με δύο γυναίκες: των 22χρονων διδύμων Olivia Pacino και Anton James Pacino με την Beverly D’Angelo και της 33χρονης Julie Pacino που έχει αποκτήσει με την Jan Tarrant.

Σε μια συνέντευξη του 2014 στο The New Yorker, ο Αλ Πατσίνο είπε για τη ζωή του ως πατέρας:

«Δεν ήθελα να γίνω σαν τον πατέρα μου. Ήθελα να είμαι εκεί.

»Είμαι υπεύθυνος για τα παιδιά μου. Είμαι μέρος της ζωής τους.

»Αν δεν το κάνω είναι ενοχλητικό για μένα και για εκείνη. Και το να είμαι πατέρας μου δίνει πολλά».

Εν τω μεταξύ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έγινε ξανά πατέρας στα 79 του στις 10 Μαΐου, καλωσορίζοντας στον κόσμο το έβδομο παιδί του με την κατά 34 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Tiffany Chen.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι πατέρας της 51χρονης Drena και του 46χρονου Raphael από τον πρώτο του γάμο με την Diahne Abbott, και των διδύμων Julian και Aaron, 27 ετών, του 24χρονου Elliot, της 11χρονης Helen Grace από τον δεύτερο γάμο του με την Grace Hightower, με την οποία χώρισε το 2018.

«Δεν είμαι cool μπαμπάς. Ξέρετε, τα παιδιά μου, που με σέβονται, διαφωνούν μαζί μου κατά καιρούς.

»Με την 11χρονη κόρη μου διαφωνώ και με στενοχωρεί.

»Τη λατρεύω, αλλά, ξέρετε… Θέλω να πω δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά.

»Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω το νόμο και τέτοια πράγματα.

»Αλλά, [μερικές φορές] δεν έχεις άλλη επιλογή. Κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα.

»Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τα αντιμετωπίζεις καλή τη πίστει, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς» είχε πει σε συνέντευξή στο ET Canada, επιβεβαιώνοντας τον ερχομό του 7ου παιδιού.

Σχετικά άρθρα