Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου «λύγισε» στον «αέρα»: «Είμαι μόνη μου…»

Η Κατερίνα Καραβάτου «λύγισε» στον «αέρα»: «Είμαι μόνη μου…»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Καραβάτου,

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη Φαίη Σκορδά και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια με τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο;

»Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν.

»Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν» πρόσθεσε.

«Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος –και μιλάω για μέσα μου-, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά.

»Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου.

»Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου για τον θάνατο της μητέρας της.

Όταν η Φαίη Σκορδά της ζήτησε να διευκρινίσει το «μόνη», η παρουσιάστρια του My Style Rocks απάντησε με ειλικρίνεια:

«Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη.

»Για μένα ήταν πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας».

Σχετικά άρθρα