Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζέτα Δούκα με αφορμή τον 53χρονο «λεβεντοδεξιό» βιαστή: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!»

Η Ζέτα Δούκα με αφορμή τον 53χρονο «λεβεντοδεξιό» βιαστή: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αποτροπιασμό παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στα Σεπόλια, με ένα ακόμα πρωτοπαλίκαρο της δεξιάς να κατηγορείται για παιδεραστία [θυμηθείτε τον αστυνομικό προπονητή στη Λέσβο]. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη από τον 53χρονο προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας την βίαζε και την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στην υπόθεση και τόνισε ότι η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα όσων έκλεισαν ή προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού με το παιδί και να ζητήσει την τιμωρία τους.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά τα στοιχεία των βιαστών/παιδοβιαστών γιατί εκτός του ότι θα βγουν πιθανότατα και άλλα περιστατικά στη φόρα, η κοινωνική απαξία και κατακραυγή μπορεί να λειτουργήσουν και ανασταλτικά για κάποιους μελλοντικούς επίδοξους εγκληματίες.

»Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν.

»Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!».

Σχετικά άρθρα