Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ, μια εβδομάδα αφότου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ήταν εγκεφαλικά νεκρή, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη παγκοσμίως.

Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της, αφού προηγουμένως είχε ανακοινωθεί ότι θα αποσυνδεόταν από τη μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή, όπως και συνέβη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας της, η 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Αν όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν.

»Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Αν Χεκ υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι συγγενείς της 53χρονης ηθοποιού υπενθυμίζουν, επίσης, ότι «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων και γι’ αυτό θα την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να γίνει ο έλεγχος στα όργανά της.

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της.

»Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού, Αν Χεκ.

Σχετικά άρθρα