Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλιβερ Στόουν: «Μαζική υστερία» των δυτικών ΜΜΕ για τον Πούτιν

Όλιβερ Στόουν: «Μαζική υστερία» των δυτικών ΜΜΕ για τον Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια μια ανάρτηση του στο Instagram, ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν παίρνει θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, που μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί φιλορωσική.

Και αυτό γιατί κάνει λόγο για «μαζική υστερία» των δυτικών ΜΜΕ και για «παράλειψη σημαντικών γεγονότων» στις αναλύσεις που αυτά κάνουν.

Ο γνωστός σκηνοθέτης πάντως προτείνει το αυτονόητο «Πριν βγάλετε συμπεράσματα, διαβάστε.

»Δείτε τα στοιχεία απ’ όλες τις πλευρές».

Και παρατέθει υλικό το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, δίνει «χρήσιμες και τίμιες πληροφορίες και ανάλυση» για την ουκρανική κρίση.

Ένα άρθρο από τον Τόνι Κέβιν, πρώην πρέσβη της Αυστραλίας στη Μόσχα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένα του Τζόναθαν Στιλ, Βρετανού δημοσιογράφου και συγγραφέα, ένα της Κέιτλιν Τζόνστον, Αυστραλής ακτιβίστριας και ένα του Τζο Λόρια, διευθυντή του Consortium News.

Όλοι τους έχουν ταχθεί κατά καιρούς ενάντια στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και αναφέρονται στις πολιτικές της Δύσης, ως σημαντικούς παράγοντες που οδήγησαν στην κρίση.

Και ο ίδιος ο Στόουν, όπως είναι γνωστό, ανέκαθεν είχε κριτική ματιά στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την πολιτική του στάση και τις δηλώσεις του, μην διστάζοντας να κατακρίνει ανοιχτά το πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ, αλλά και να χαρακτηριστεί «αριστερός».

Η ανάρτηση του Στόουν στον λογαριασμό του στο Instagram:

Σχετικά άρθρα