Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: 24χρονη μοντέλο πετάχτηκε νεκρή έξω από νοσοκομείο μετά από πάρτι

ΗΠΑ: 24χρονη μοντέλο πετάχτηκε νεκρή έξω από νοσοκομείο μετά από πάρτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκοτεινό έγκλημα φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του μοντέλου του Instagram και επίδοξης ηθοποιού Κρίστι Τζάιλς, το άψυχο σώμα της οποίας πετάχτηκε έξω από νοσοκομείο του Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Η 24χρονη Κρίστι Τζάιλς το βράδυ της Παρασκευής γιόρταζε τα γενέθλιά της με φίλους σε ένα event σε αποθήκη, αλλά λίγες ώρες μετά το πάρτι, βρέθηκε νεκρή έξω από νοσοκομείο, ενώ και η φίλη της νοσηλεύεται σε άλλο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, το άψυχο σώμα της Κρίστι Τζάιλς πετάχτηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το Νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια στο Κάλβερ Σίτι περίπου στις 5 μ.μ. το Σάββατο.

Δύο ώρες αργότερα, η φίλη της Χίλντα Μαρσέλα Καμπράλες-Αρζόλα εμφανίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε άλλο νοσοκομείο.

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι εξετάζουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο πάρτι.

Όπως αναφέρει το thedailybeast.com, οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών του LAPD είπαν στο KTLA ότι εξετάζουν εάν προηγήθηκε σεξουαλική επίθεση πριν τον θάνατο της Τζάιλς.

Ο σύζυγος της Τζάιλς, Ζαν Σίλιερς, υποψιάζεται ότι η σύζυγός του, μια επίδοξη ηθοποιός της οποίας οι χιλιάδες ακόλουθοι στο Instagram θρηνούν τον θάνατό της, και η φίλη της, σχεδιαστής εσωτερικών χώρων που είχε πρόσφατα μετακομίσει στο L.A., έπεσαν θύματα αρπακτικών.

Παράλληλα, ψάχνοντας να βρει το νήμα της υπόθεσης, είπε ότι είδε τα τελευταία μηνύματα της συντρόφου του πριν πεθάνει.

Έχω όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε με οποιονδήποτε άλλο εκείνο το βράδυ και έστελνε μήνυμα στη Μαρσέλα, το κορίτσι με το οποίο ήταν μαζί, στις 5.30 λέγοντας ας φύγουμε από εδώ με το emoji με τα πλατιά μάτια, είπε, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι κάποια στιγμή οι δύο γυναίκες έγιναν ανήμπορες.

Στη συνέχεια, είπε ότι αφού έλεγξε το iCloud, βρήκε ότι δεν στάλθηκε ούτε διαβάστηκε κανένα άλλο μήνυμα μετά από αυτό.

Όπως είπε ο Σίλιερς στο πρακτορείο, οι γιατροί εντόπισαν ηρωίνη στον οργανισμό της φίλης της που νοσηλεύεται, ένα ναρκωτικό που λέει ότι καμία από τις δύο γυναίκες δεν είχε ιστορικό χρήσης.

Η Αστυνομία είπε ότι η υπερβολική δόση είναι ένα από τα ενδεχόμενα αν και η νεκροψία από το Ιατροδικαστικό Γραφείο θα είναι αυτή που θα καθορίσει την αιτία θανάτου της Τζάιλς.

Σύμφωνα με μια σελίδα του GoFundMe, οι φίλοι και η οικογένεια της Τζάιλς ελπίζουν να συγκεντρώσουν ένα επαρκές ποσό για να πληρώσουν τα έξοδα κηδείας και έναν ιδιωτικό ερευνητή για να εξετάσει τις υποψίες τους σχετικά με «τρεις άντρες ντυμένους στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, καλυμμένοι με μπαντάνες και χωρίς πινακίδες» πέταξαν την Τζάιλς στο νοσοκομείο, πριν οδηγήσουν την Καμπράλες-Αρζόλα σε διαφορετικό νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Οι Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει λεπτομέρειες σχετικά με πιθανούς υπόπτους.

Η Καμπράλες-Αρζόλα παραμένει «υπό μηχανική υποστήριξη εγκεφαλική δραστηριότητα με μικρή πιθανότητα ανάκαμψης», αναφέρει η σελίδα GoFundMe.

Επίσης, ο Σίλιερς και μια φίλη της Τζιλς, η Σάντι Εβανγκελίστα Ρόμπινσον, είπαν στο KTLA ότι έχουν λάβει μηνύματα από άλλα άτομα που γνώριζαν τους άνδρες που πιστεύουν ότι συμμετείχαν στην τραγική νύχτα και ότι και άλλα άτομα είχαν μοιραστεί ιστορίες με κακές εμπειρίες που εμπλέκονται οι ίδιοι.

Σχετικά άρθρα