Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρίγκιπας Άντριου: Δεν «το έκανα» με τη Βιρτζίνια Τζιούφρι όταν ήταν 17 ετών

Πρίγκιπας Άντριου: Δεν «το έκανα» με τη Βιρτζίνια Τζιούφρι όταν ήταν 17 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος ζήτησε μέσω των δικηγόρων του από Αμερικανό δικαστή να απορρίψει τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η Βιρτζίνια Τζιούφρι, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση όταν η ίδια ήταν μόλις 17 ετών.

Στην αίτηση που κατέθεσε σε δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή, ο Δούκας του Γιορκ χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς της Βιρτζίνια Τζιούφρι αβάσιμους και ισχυρίζεται ότι το κίνητρο πίσω από τις ενέργειές της είναι η επιθυμία της να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Στα ίδια έγγραφα μάλιστα ο πρίγκιπας παραθέτει και ένα άρθρο της New York Daily News από το 2015, το οποίο αποκάλυπτε ότι η Βιρτζίνια Τζιούφρι στην πραγματικότητα «είχε εκπαιδευτεί να στρατολογεί άλλες νέες γυναίκες στο κύκλωμα sex trafficking του Τζέφρι Έπσταϊν» και ότι ουσιαστικά βοηθούσε την Γκισλέιν Μάξγουελ να βρίσκει νέα κορίτσια για τον εκατομμυριούχο.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιρτζίνια Τζιούφρι ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου, στενός φίλος του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ένα κελί φυλακής τον Αύγουστο του 2019, την κακοποίησε σεξουαλικά τρεις φορές το 2001, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι υποχρεώθηκε να το «κάνει» μαζί του στο σπίτι της Μάξγουελ στο Λονδίνο, στην έπαυλη του Έπσταϊν στο Μανχάταν και σε ένα από τα ιδιωτικά νησιά του μεγιστάνα στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ, εις βάρος του οποίου δεν έχει ασκηθεί ποτέ δίωξη, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της 38χρονης σήμερα γυναίκας.

Στην αίτηση απόρριψης της υπόθεσης που φέρει την υπογραφή του δικηγόρου Άντριου Μπρέτλερ, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Οι κατηγορίες που έχει εξαπολύσει εναντίον ενός μέλους της πιο γνωστής βασιλικής οικογένειας του πλανήτη έχει βοηθήσει την Τζιούφρι να προκαλέσει φρενίτιδα στα online ΜΜΕ και τον παραδοσιακό Tύπο.

»Δυστυχώς, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ο κιτρινισμός και οι υπαινιγμοί έχουν πλέον επικρατήσει εις βάρος της αλήθειας….

»Η Τζιούφρι κατέθεσε αυτή την αβάσιμη αγωγή ενάντια στον πρίγκιπα Άντριου για να βγάλει περισσότερα χρήματα εις βάρος του και εις βάρος των κοντινών του προσώπων.

»Η κακοποίηση στην οποία την υπέβαλε ο Έπσταϊν δεν δικαιολογεί τη δημόσια εκστρατεία της ενάντια στον Πρίγκιπα Άντριου».

Σχετικά άρθρα