Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιστολή του Νίκου Κουρή μετά το άνοιγμα της διαθήκης Θεοδωράκη

Επιστολή του Νίκου Κουρή μετά το άνοιγμα της διαθήκης Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίκης Θεοδωράκης,

Μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη και τα λεγόμενα της κόρης του, Μαργαρίτας, έρχεται στο φως η επιστολή του Νίκου Κουρή, αναφορικά με την περιουσία του μουσικοσυνθέτη.

«Εγώ λοιπόν αναφέρομαι από τον συντάκτη της διαθήκης, ως Νίκος Κουρής (Θεοδωράκης) ή ως Νίκος Θεοδωράκης και δηλώνω προσωπικά ότι δεν έχω καμία διαμάχη με κανένα άτομο από αυτά που αναφέρονται στην ίδια διαθήκη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου όνομα.

»Αυτό συμβαίνει επειδή δεν διεκδικώ ούτε πρόκειται να διεκδικήσω στο μέλλον κάποιο περιουσιακό στοιχείο από αυτούς που ξεκίνησαν την δικαστική διαμάχη», αναφέρει αρχικά ο Νίκος Κουρής στην επιστολή του.

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι είναι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη και πως το DNA θα αποδείξει τον βιολογικό δεσμό του με εκείνον.

«Ακόμα και το τελευταίο ανώνυμο φυσικό πρόσωπο του κόσμου να ήμουν χωρίς καμία συγγενική σχέση με τον συντάκτη, δεν θα έπεφτε σε κανέναν λόγος είτε να λογοκρίνει είτε να αμφισβητήσει τον λόγο για τον οποίο ο συντάκτης ένιωσε την επιθυμία να τον συμπεριλάβει είτε ως κληρονόμο πνευματικής είτε ως κληρονόμο υλικής περιουσίας», συμπληρώνει.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο συντάκτης δε μου αφήνει υλικά αγαθά»

Τέλος, ο Νίκος Κουρής έκανε γνωστό με την επιστολή του, πως ο μουσικοσυνθέτης τον είχε συμβουλεύσει και προτρέψει να ασχοληθεί με το πνευματικό του έργο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο συντάκτης δε μου αφήνει υλικά αγαθά, διότι θα έχανα χρόνο από το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου για την προώθηση του πνευματικού του έργου» κατέληξε.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα