Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ασύλληπτη τραγωδία

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ασύλληπτη τραγωδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σοκ και τη θλίψη που βιώνει εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Άλεκ Μπάλντουιν, για την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο σετ της ταινίας Rust.

Η είδηση ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε -προφανώς κατά λάθος- κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, έχει κάνει από το πρωί τον γύρο του κόσμου.

Ο γνωστός ηθοποιός προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά από την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, τονίζοντας πως είναι συντετριμμένος και πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον σύζυγο της 42χρονης Χάτσινς.

Ο ηθοποιός γράφει στο Twitter:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να μεταφέρω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και βαθιά θαυμαστής συναδέλφου μας.

»Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για να αντιμετωπίσω το πώς συνέβη αυτή η τραγωδία, ενώ είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του.

»Έχει ραγίσει η καρδιά μου για τον σύζυγο, τον γιο της και όσους την γνώριζαν και την αγαπούσαν».

Αναφορές πως το όπλο είχε τελικά πραγματική σφαίρα

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Σχετικά άρθρα