Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάρης Τζωρτζάκης: Να πέσει η κυβέρνηση εάν συγκαλύπτει (βίντεο)

Χάρης Τζωρτζάκης: Να πέσει η κυβέρνηση εάν συγκαλύπτει (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το ζήτημα Λιγνάδη είναι κυβερνητικό. Πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ποια Μενδώνη; Να πέσει η κυβέρνηση εάν συγκαλύπτει.

»Συγκαλύπτει ή όχι;» ρωτά ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, μιλώντας στο sputniknews.gr και ζητά, μαζί με ένα τεράστιο μέρος του θεατρικού χώρου και της κοινωνίας «κάθαρση που να ξεκινά από ψηλά».

«Βγήκα στο ΣΚΑΪ να μιλήσω για το θέμα, και με το που ανέφερα το όνομα του συνεργάτη του πρωθυπουργού που μπλέκεται σε κύκλωμα trafficking ανηλίκων, του (Νίκου) Γεωργιάδη, σφύριζαν αδιάφορα και δεν ανέφερε κανένας τίποτα.

»Το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη δεν υπάρχει στα κανάλια.

»Υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο και σε δημοσιεύματα του Βαξεβάνη.

»Για ποιο λόγο; Ποιοι συγκαλύπτουν αυτές τις υποθέσεις;» συνεχίζει ο ηθοποιός, που τονίζει πως «αν δεν αποκαλυφθεί όλη η ιστορία να δούμε ποιοι άλλοι είναι από πίσω -δρούσε μόνος του ο Λιγνάδης, υπήρχε κι άλλος;-, αν δεν βγουν τα θύματα να μιλήσουν για όλα, να πουν όλη την αλήθεια, αν δεν βγουν κι άνθρωποι που γνώριζαν κι είχαν σχέση μαζί τον Λιγνάδη, θα την πληρώσει μόνο ο Λιγνάδης και θα τη γλιτώσουν οι υπόλοιποι.

»Ζητάμε κάθαρση και παραίτηση της κυβέρνησης τώρα!» επαναλαμβάνει.

Υπάρχει ούτως ή άλλως, γενικότερα, σύμφωνα με τον συνομιλητή μας, το αίσθημα ότι «η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη σε όλους τους τομείς.

»Και για το σκάνδαλο Λιγνάδη και για τη διαχείριση της πανδημίας και γενικότερα.

»Από τότε που βγήκανε, μόνο καταστρέφουνε.

»Το μόνο που κάνουν είναι να προσλαμβάνουν διαρκώς περισσότερους αστυνομικούς, να περνάνε νομοθετικά πλαίσια και να φροντίσουν πώς να καταπιέζουν την οργή του κόσμου η οποία κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει.

»Και τη Δημοκρατία τη θυμήθηκαν ξαφνικά τώρα όλοι.

»Μέχρι χτες που δεν τους άγγιζε ο φασισμός της κοινωνίας, ότι είχαμε γίνει μια κοινωνία τεράτων, επειδή δεν τους άγγιζε» υποστηρίζει ο Χάρης Τζωρτζάκης.

«Εφόσον 16 ημέρες γνώριζαν, υπήρχε καταγγελία επώνυμη, και κώφευαν, και λέγανε “θα μιλήσει η Δικαιοσύνη”, και ξαφνικά χτες όταν μάθαν ότι πάει το παιδί στον εισαγγελέα να καταθέσει μήνυση, βγαίνουν τα κανάλια και λένε “η Μενδώνη που ανακάλυψε τον Λιγνάδη”, κάποιος μας δουλεύει.

»Μην μας λένε τώρα ότι δεν ξέρανε! Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει» συνοψίζει ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο κ. Τζωρτζάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την υπόθεση Λιγνάδη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και κατηγορώντας την ότι δεν ζήτησε συγγνώμη μετά και τις αποκαλύψεις:

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2019, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αποφάσισε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου.

Πρωτόδικα, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 28 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για ασέλγεια ανηλίκου στη Μολδαβία.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr

Σχετικά άρθρα