Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά: Είμαστε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κ. Σπυρόπουλο

Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά: Είμαστε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κ. Σπυρόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mε μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

»Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν.

»@aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ» έγραψε η Τζένη Μπότση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ονόματα γνωστά όπως της Σμαράγδας Καρύδη, του Γιώργου Καπουτζίδη, της Έλλης Κοκκίνου, του Χρήστου Φερεντίνου και του Γιάννη Τσιμιτσέλη στηρίζουν τις ηθοποιούς Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά μετά την καταγγελία τους κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Η λίστα που μεγαλώνει συνεχώς κάτω από τις αναρτήσεις στο instagram συμπεριλαμβάνει ήδη αρκετές εκατοντάδες πρόσωπα.

Ξεχωριστή όμως είναι η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη που επιβεβαιώνει και πλήρως τουλάχιστον τη μία από τις καταγγελίες:

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη.

»Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει!

»Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό».

Σχετικά άρθρα