Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν μου πάει η Τατιάνα Στεφανίδου και θέλω να είμαι μακριά της”

“Δεν μου πάει η Τατιάνα Στεφανίδου και θέλω να είμαι μακριά της”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοφία Βόσσου, Τατιάνα Στεφανίδου,

“Με την Τατιάνα από το “Μίλα” και μετά δεν έχουν φτιάξει καθόλου οι σχέσεις μας, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν μου πάει η Τατιάνα σαν άνθρωπος, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από μένα” δήλωσε στο περιοδικό You η Σοφία Βόσσου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Βόσσου κόπηκε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου,”Μίλα”.

Τότε η Σοφία Βόσσου είχε δηλώσει ότι «Καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου να θέλει να αλλάξει το concept, αλλά δεν μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην TV και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ».

Από τότε οι σχέσεις δεν έφτιαξαν ποτέ και όπως δηλώνει τώρα η Σοφία Βόσσου “φαινόταν εξαρχής ότι δεν ταιριάζαμε, βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι”.

“Όταν ο άλλος λειτουργεί διαφορετικά, δεν μ΄ενδιαφέρει! Είμαι μακριά της, και θέλω να είμαι μακριά της. Επιθυμώ να είναι καλά, αλλά δεν τη θέλω κοντά μου, δεν ταιριάζουν τα χνότα μας, πώς να σ΄το πω. Δεν ταιριάξαμε από την αρχή, σκέφτεται αλλιώς… Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος” καταλήγει η Σοφία Βόσσου.

Σχετικά άρθρα